Petak, 30.04.2021.

Zbirna lista pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Sinja


Na osnovi članka 53. tocke 4. Zakona o lokalnim izborima (,,Narodne novine “, broj 144/12, 121/16, 98/19, 42/20, 144/20 i 37/21), Gradsko izborno povjerenstvo Grada SINJA, sastavilo je i objavljuje

ZBIRNU LISTU PRAVOVALJANIH KANDIDACIJSKIH LISTA ZA IZBOR ČLANOVA GRADSKOG VIJEĆA GRADA SINJA
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Zbirna lista pravovaljanih kandidatura za izbor gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Grada Sinja


Na osnovi članka 53. točke 4. Zakona o lokalnim izborima (,Narodne novine“, broj 144/12, 121/16, 98/19, 42/20, 144/20 i 37/21), Gradsko izborno povjerenstvo Grada SINJA, sastavilo je i objavljuje

ZBIRNU LISTU PRAVOVALJANIH KANDIDATURA ZA IZBOR GRADONAČELNIKA I ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA GRADA SINJA
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Lucija Vudrag gostuje u emisiji ‘Naša dica’


U novom izdanju emisije Hit radija ‘Naša dica’ sutra, 1. svibnja gostuje Lucija Vudrag, mlada gitaristica Glazbene škole Jakova Gotovca Sinj, Područnog odjeljenja Trilj.
Ova mlada 16-godišnja glazbenica, koja je i odlična učenica Gimnazije Dinka Šimunovića u Sinju, osvojila je brojne nagrade na raznim manifestacijama i natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu. Posljednja je bila na 59. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa – državno natjecanje, koje je održano u Zagrebu od 22. do 28. ožujka 2021. godine. Lucija je u IV. kategoriji  u klasi prof. Vlade Brzovića osvojila je III. nagradu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava pojačanog nadzora cestovnog prometa za vikend


U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda nastavlja s poduzimanjem  pojačanih  aktivnosti nadzora cestovnog prometa usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje  najtežih prometnih  prekršaja, posebno vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa i  nepropisne uporabe mobitela, a  činjenjem kojih se događaju  prometne  nesreće s najtežim posljedicama. Aktivnosti će se također  usmjeriti i na ponavljače teških prekršaja u prometu tzv. ‘recidivista’, izvijestili su iz PU Splitsko-dalmatinske.
Prilikom sudjelovanja u prometu pazite na sebe i druge !
IZVOR: WWW.FERATA.HR