Ponedjeljak, 30.03.2015.

Obilježena je 71. obljetnica jednog od najstrašnijih zločina nad civilimaOvoga vikenda, 28. i 29. ožujka obilježena je 71. obljetnica jednog od najstrašnijih zločina, stradanja najmanje 1.526 civila podkamešničkih sela Podi, Otok, Ruda, Voštane, Krivodol, Rože i Ljut, koje su ubili pripadnici njemačke SS divizije ‘Princ Eugen’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Proslavljen blagdan CvjetniceVjernici su jučer proslavili Cvjetnicu, blagdan kojim se obilježava svečani Isusov ulazak u Jeruzalem. Na misama su čitani i pjevani odlomci iz Evanđelja koji govore o Isusovoj muci i smrti. S Cvjetnicom su počeli dani intenzivne priprave za blagdan Uskrs.

U svim crkvama Župe Gospe Sinjske održane su procesije, te su blagoslovljene grane masline, lovora i jele.

Misno slavlje u Crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske, koje je održano u crkvenom dvorištu, jučer je predvodio župnik fra Ante Bilokapić uz koncelebraciju gvardijana fra Petra Klapeža. Muku je pjevao fra Antonijo Mravak uz zbor Gospe Sinjske pod ravnanjem fra Jure Župića i orguljašice s. Jelene Mijić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Piccadilly Sinj Fight Night opravdao očekivanja, slavlja za Vugdeliju i ĆurkovićaBorilačka priredba “Piccadilly Sinj Fight Night” u potpunosti je opravdala očekivanja i gledateljima u dvorani pružila 11 borbi. Najviše pažnje, pak, privukli su domaći borci…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR