Petak, 26.02.2021.

Isplata stipendija od sredine idućega tjedna

Isplata stipendija srednjoškolcima i studentima s područja Grada Sinja počet će u srijedu, 3. ožujka, kazala nam je Jasna Mijić Trogrlić, pročelnica gradskog Upravnog odjela za financije.
Kako saznajemo, stipendistima će biti isplaćene stipendije za nekoliko mjeseci.
Prema informacijama koje smo dobili iz Grada Sinja, nekoliko studenata još uvijek nije potpisalo ugovor o stipendiranju, niti su poslali obavijest o odustajanju, što bi trebali učiniti do početka isplate.
Grad Sinj ove školske/akademske godine dodjeljuje 50 srednjoškolskih stipendija, u mjesečnom iznosu od 300 kuna i 300 studenstkih stipendija koje iznose 700 kuna mjesečno.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

HEP upozorava: Budite oprezni pri paljenju korova!


Bliži nam se proljeće pa je započelo čišćenje poljoprivrednih površina, pri čemu građani spaljuju biljni i drugi gorivi otpad na otvorenom prostoru. No, neodgovorni nerijetko time čine štetu…
Naime, iz sinjskog Pogona HEP-a upozorili su kako neodgovorni građani ne kontroliraju širenje vatre pa se često dogodi da ona zahvati HEP-ove stupove. Takav slučaj zabilježen je proteklih dana u Vojniću. Stoga iz HEP-a pozivaju građane na oprez te poručuju kako će ubuduće ovakve slučajeve prijaviti policiji.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sutra novo ‘Sinjanje’ – sponzor ‘Andrija ribar’


Sutra, 27. veljače u 13 sati i 15 minuta u programu Hit radija na rasporedu je novo izdanje emisije ‘Sinjanje’.
U prošlom Sinjanju Andrijana Delija znala je za riječ cviće, Marijo Vučić pogodio je riječ gnjoj. Da se radi o kočki znala je Marija Librenjak, a Pjerinko Dinarina znao je za riječ duzina. Na kraju emisije najviše sreće imao je Marijo Vučić koji je osvojio nagradu – poklon paket OPG-a Pezelj iz Trilja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR