Sport

Djevojčice ŽRK Sinj, rođene 1998. i mlađe pobjednice su Božićnog turnira 'Sesvete 2011.' na kojem je nastupilo osam ekipa - Karlovac, Libra, TVIN Trgocentar, Lokomotiva, Sesvete, Zrinjski, Podravka Vegeta i Sinj. U finalnoj utakmici Sinjanke su izvrsnom igrom, pogotovo u prvom poluvremenu, pobijedile vršnjakinje iz Koprivnice ekipu Podravka Vegeta, inače aktualnog državnog prvaka u toj kategoriji, rezultatom 19:15 (11:4). Za najbolju igračicu turnira proglašena je Sinjanka Matea Pletikosić.
Za ŽRK 'Sinj' nastupile su Nikolina Tomašević, Kristina Buljan, Matea Pletikosić, Katarina Jukić, Lea Poljak, Matea Radonja, Mia Koprčina, Matea Mažurin, Zorana Pavić, Ivana Runje, Andrea Kalinić, Mirela Romić, Marinela Buljan, Manuela Runje, Karmen Ćurković, Mirna Golem. Ekipu je vodila trenerica Višnja Ilić.
ŽRK je također nastupio i sa mlađim kadetkinjama (rođ. 1996. I ml.) koje su među 8 ekipa zauzele 4. mjesto. U utakmici za 3. mjesto poražene su od ekipe Opatije rezultatom 14:16.


U sinjskoj sportskoj dvorani danas se igraju susreti 4. dana Božićno-novogodišnjeg turnira 'Sinj 2011.'. Prva utakmica igra se u 19,30, a sastaju se MNK Satrić Casper i Caffe bar Vertigo. U 20,30 sati sastaju se Klesarstvo Dicmo i Caffe bar Stari Kaso, a u 21,30 na rasporedu je susret između ekipa Odabrao Željko Mavrović i Caffe bar Dalmatino.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

22.12.11