Prijave za četvrti Grebbening otvorene!

Drage trekerice i trekeri,
Prijave za četvrto izdanje Mosor Grebbeninga su otvorene! I ove godine mosorski greben željno iščekuje svoje obožavatelje koji mu se vraćaju iz godine u godinu ali spreman je kaže i za nove parove nogu koje se još nisu okušale na mosorskom stijenjaku.
Start i cilj u Omišu!
Kao i prethodnih godina i ove godine smo vam pripremili nekoliko novosti  na Grebbeningu. Najveća je novost sasvim drugačija, kružna Grebbening staza koja starta i završava u Omišu. Znači više spavanja ujutro i nema drndanja u busu do starta. Budući da sve počinje i završava u Omišu start ultre će biti u 9:00h dok će start light kategorije biti sat vremena kasnije, znači u 10:00h. Dio staze nije markiran ali postoje dobro utabani putevi i nedostatak markacija će utrku učiniti nešto zanimljivijom. A staza je ove godine pravi bombon : ). I bez straha, na kraju je samo nizbrdo – Fortica će usamljeno gledati prema pučini i čekati bolja vremena : ).
Info i prijave
Prijaviti se možete isključivo putem naše web stranice www.stampedoadventure.hr  na kojoj možete pronaći i sve detaljne informacije vezane za ovogodišnji Grebbening. Prijave su otvorene do petka 09.04. nakon čega više ne zaprimamo ni prijave ni uplate. Zato vas molimo da se prijavite na vrijeme. I ove godine napominjemo one koji startninu uplaćuju putem opće uplatnice u poslovnicama FINA-e ili pošte da obavezno u opis plaćanja navedu svoje ime jer nije vidljivo na bankovnom izvodu!
Smještaj i rafting
I ove godine organiziran je smještaj po promotivnim cijenama od cca 90kn za sve natjecatelje. Za rezervirati smještaj trebate se javiti u agenciju Active Holidays - www.activeholidays-croatia.com i to na email – info@activeholidays.hr , ili na tel. +385 21/861-829, +385 21/863-015. Svakako navedite s kim želite biti smješteni kako bi vas brže i lakše smjestili kad dođete u Omiš. Preko iste agencije organiziramo sad već tradicionali poslijegrebbeninski rafting – ludu i veselu zabavu i hlađenje nogica u Cetini dan nakon Grebbeninga. Svi oni koji su bili znaju kako nam je bilo zabavnoooo! Cijena raftinga je također promotivna i iznosi 150kn. Na rafting se mogu prijaviti i osobe koje ne sudjeluju na Grebbeningu ali dolaze kao pratnja natjecateljima te je i za njih ista cijena. Ukoliko želite na rafting javite se u gore navedenu agenciju na ponuđene kontakte.
Ostalo
Za sve ostalo pratite naš web - www.stampedoadventure.hr ili nas kontaktirajte na email: stampedoadventure@gmail.com. Četvrto izdanje Mosor Grebbeninga je spremno. Ne propustite najveću avanturu na dalmatinskom kršu! Očekujemo vas u veeeelikom broju i veselimo se dobroj zabavi!
Stampedo advenuture team

16.03.10