Srijeda, 9.06.2021.

Isplata stipendija do kraja idućeg tjedna

Na redakcijski mail proteklih dana zaprimili smo nekoliko upita kada će biti isplaćen ostatak studentskih i srednjoškolskih stipendija Grada Sinja.
Odgovor smo potražili kod pročelnice za financije Grada Sinja Jasne Mijić Trogrlić koja je kazala kako bi stipendije u cijelosti trebale biti isplaćene do kraja idućeg tjedna.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Igrači Alkara na Sportskim igrama mladihMladi košarkaši KK Alkar drugu godinu zaredom sudjeluju na poznatoj manifestaciji Sportske igre mladih.

Košarkaški dio igara osmišljen je kroz sve popularniju 3×3 košarku i to u uzrastu 2005. godište i mlađi. Izlučni turnir igran je proteklog vikenda Makarskoj, a Sinj i Alkar reprezentirali su Vatroslav Mastelić, Ivan Pavela, Ivan Buljan i Toni Tadić.

Uvjerljivim pobjedama protiv Imotskog I (15:2) i Imotskog ll (12:4), plasirali su se u finale gdje ih je čekao Dubrovnik. Na kraju uzbudljive utakmice više su umješnosti i koncentracije imali mladi ‘gospari’ koji su slavili 14:12 nakon produžetka, iako su naši u jednom trenutku vodili 10:4. No taj pomalo nesretni poraz nije bio koban jer su se obje momčadi plasirale na završnicu u Split. A tu će se naši mladići sigurno pokazati u još boljem svijetlu, stoji na službenoj stranici KK Alkar.
 
IZVOR: WWW.FERATA.HR