Subota, 1.05.2021.

Lucija Vudrag: Jedva čekam da s radom počne Srednja glazbena škola u SinjuU emisiji Hit radija ‘Naša dica’ danas je gostovala Lucija Vudrag – mlada gitaristica Glazbene škole Jakova Gotovca Sinj, Područnog odjeljenja Trilj.

Ova mlada 16-godišnja glazbenica, koja je i odlična učenica Gimnazije Dinka Šimunovića u Sinju, osvojila je brojne nagrade na raznim manifestacijama i natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu. Posljednja je bila na 59. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa – državno natjecanje, koje je održano u Zagrebu od 22. do 28. ožujka 2021. godine. Lucija je u IV. kategoriji u klasi prof. Vlade Brzovića osvojila je III. nagradu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Damir Milačić o završnim utakmicama i sezoni kakve nikad bilo nije


S dva gostovanja u dva dana Alkar će zaključiti ovogodišnje prvenstvo, usidren na desetoj poziciji uz sačuvan prvoligaški status. Tim povodom razgovarali smo s trenerom Damirom Milačićem….

Alkar će tako imati dvije utakmice u 24 sata vremena, sve kako bi izašao ususret i Ciboni i Gorici koji nastavljaju svoj prvenstveni put. Susret protiv Gorice trebao se igrati u Sinju, ali sportska suradnja i ovog je puta došla do izražaja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poraz Junaka na istoku Hrvatske


U prvoj utakmici 29. kola drugoligaškog prvenstva Junak je poražen u Bijelom Brdu. Četiri minute dijelile su Plave od jednog boda, ali na kraju su ostali praznih ruku…

BSK Bijelo Brdo – Junak 2:1 (0:0)

Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR