"KRNJEVALSKI DANI 2009."

U organizaciji Krnjevalske udruge Sinj danas, 13. veljače, održat će se četvrti po redu dječji Krnjeval fest. Početak priredbe najavljen je za 19 sati u gradskom kinu. Predprodaja ulaznica u knjižari i papirnici Axel. Dječji maskenbal održat će se u subotu, 14. veljače, u 15 sati u klubu Piccadilly.

U subotu 14. veljače svoj krnjevalski pohod imat će i mačkare iz Karakašice. Polazak je u 9 sati ispred mjesne škole,a nakon obilaska naselja u 18 sati kod škole bit će i bla pod maskama.

Svoj odgođeni krnjevalski dan ove subote imat će krnjevalska udruga Didi s Kamešnice iz Gljeva. Polazak je u 8.30 sati od Gulića.

Ove subote bit će i zanimljivo i u Otoku. Nakon što se okupe u 9 sati u Kevića, svoj krnjevalski pohod po naseljima Otoka imat će i mačkare iz Priblaća.

Nakon Grabskih mačkara, još jedno triljsko naselje ovog vikenda bit će u znaku krnjevalskih svečanosti. U nedjelju, 15. veljače, mačkare iz Vedrina obići će naselja Vedrine-Jabuka-Grab- Trilj, a nakon povratka u svoje mjesto kod škole organiziraju prigodno veselje za sve mačkare, mještane i goste.

13.02.09