SPORT

A1 košarkaškoj ligi košarkaši Alkara u nedjelju, 8. veljače, gostuju u Trogiru, gdje im je domaćin istoimeni prvoligaš. Početak susreta je u 17 sati.

Košarkaši Cetine iz Trilja danas, 7. veljače, u 15 sati u natjecanju A2 košarkaške lige u Kaštelima gostuju kod vodeće ekipe lige, ekipe Kaštela.

Od danas, 7. veljače, u organizaciji NK Glavice i škole nogometa Glavice počinje turnir za mlađe uzraste. Sutra s početkom u 8 sati igraju se susreti za 94. godišta, a u nedjelju u isto vrijeme igrat će se susreti za 95. godište. Na turniru nastupa 12 ekipa s područja Zagrebačkog nogometnog saveza i Splitsko-dalmatinske županije. Turnir se nastavlja 21. ovog mjeseca na kojemu će u mlađim uzrastima nastupiti i klubovi iz BiH.

Na međunarodnom vaterpolskom turniru u Sarajevu koji se održava ovog vikenda nastupit će i mladi vaterpolisti Sinja. Iz vaterpolo i plivačkog kluba Sinj obavještavaju kako je ponovno krenula s radom škola plivanja. Svi zainteresirani mogu se uključiti u različite plivačke aktivnosti prijavom na porti gradskog bazena.

07.02.09