Uskoro novi portal! Novi forum je već postavljen...



Poštovani,
portal sinj.com.hr je najstariji portal grada Sinja, jedinstven po svom bogatom sadržaju i višegodišnjoj tradiciji koja većinu "online" sinjana privlači svakodnevnim zbivanjima iz grada Sinja i Cetinskog kraja, bogatom arhivom fotografija, a posebno forumom koji je okupljalište svih generacija. Vrijeme čini svoje, stižu nove tehnologije, novi sadržaji a samim time se povećavaju i ambicije. Tako je stiglo vrijeme da iz temelja obnovimo ovaj portal. Arhiva od čak 10 tisuća vijesti, a preko 1000 forumaša ispisalo je gotovo 100 tisuća poruka. Baratajući tim činjenicama odlučili smo napraviti novi i kvalitetniji portal koji će biti vrhunski spoj tehnologije, sadržaja i dinamike. Naime, financijska potpora ovom projektu je neophodna te je zbog toga smišljen ovaj program koji uključuje suradnju sponzora.

Internet je u današnje vrijeme mnogima postao glavno mjesto za poslovanje i realiziranje marketinških potreba. Tako je i ovaj portal mnogim tvrtkama, trgovinama, udrugama i pojedincima postao prava meta za internet oglašavanje. Tome će dodatno u prilog ići činjenica koja otkriva da je portal sinj.com.hr u 2007. godini skupio čak 200 tisuća jedinstvenih posjetitelja (odnosno 2 i pol milijuna učitanih stranica), a broj posjeta se svaki mjesec povećava.

Kako je u tijeku redizajn navedenog portala pozivamo potencijalne oglašivače da nas kontaktiraju kako bi na novom portalu osigurali pravo mjesto za svoju reklamu.

Kontakt:
e-mail: marketing@sinj.com.hr

12.11.08