SPORT

U 6.kolu 2. Hrvatske nogometne lige Junak je u subotu poražen od Karlovca na njegovom terenu 2-1. Nakon ovog kola Junak sa sedam bodova zauzima 10 mjesto. Sinjani u sljedećem kolu na Gradskom stadionu u Sinju dočekuju drugoplasiranu ekipu Slavonca.

Na igralištu u Hrvacama u subotu je odigrana utakmica 6. kola 3. HNL jug između Hrvaca i Dugopolja. Susret je završio rezultatom 1:1.

Odigrani su susreti 4.kola 4. Hrvatske nogometne lige u kojem su nogometaši OSK-a pobijedili u Mravincima ekipu Sloge 1-0, dok su nogometaši Glavica na svom terenu odigrali neriješeno s Uranijom 0-0.

U županijskoj nogometnoj ligi Tekstilac je s 1-0 pobijedio Jadrana iz Supetra, dok su čaporice u Splitu pobijedile Krilnika 2-1.

Na sinjskom Hipodromu u subotu je održana međunarodna galopska priredba u organizaciji Konjičko-galopskog kluba alkar, Galopskog saveza Hrvatske i športske zajednice Sinja. Pobjednik glavne utrke Grada Sinja na 2400 je grlo "Paris Flo" vlasništvo zagrebačke "Eko Tere".

Na državnom prvenstvu u paraglajdingu koje je održano jučer na zagrebačkom Sljemenu sinjanin Bruno Pavić osvojio je drugo mjesto.

22.09.08