SPORT

Na Piketu se održava otvoreno natjecanje padobranaca, tradicionalni 20. po redu Alkarski padobranski kup u disciplini skokovi na cilj. U natjecateljskom dijelu sudjeluje 7 padobranaca. Organizator je Aero klub Sinj.

Na igralištu nogometnog kluba Tekstilac danas, 30. Kolovoza, će se održati 5. kadetski turnir ragbijaša uzrasta 13 i 15 godina. Početak turnira je u 15,00 sati, a nastupit će pet klubova: Sinj, Sisak, Nada iz Splita, Mladost iz Zagreba i Tomislav iz Tomislavgrada.

Junak sutra, 31. Kolovoza, u utakmici 2. kola 2. HNL igra u Zagrebu, na stadionu u Sigetu, protiv Vinogradara.

Na sinjskom stadionu svoje drugoligaške susrete kao domaćin igrat će Trogir. Svoju prvu utakmicu u Sinju igrat će danas, 30. Kolovoza, u 17,00 sati kada dočekuje Segestu iz Siska.

Danas, 30. kolovoza, je na rasporedu 2. kolo 3.HNL Jug, u kojem nogometaši Hrvaca u 17 sati dočekuju ekipu Neretve iz Metkovića.

Sutra, 31. Kolovoza, starta i 4. HNL Jug. Od 17 sati u prvom kolu u Otoku igraju Osk i Orkan iz Dugog rata, a u isto vrijeme na Braču se sastaju Postira Sardi i Glavice.

Danas, 30. kolovoza,u Savskom Marofu poslijepodne vozi se utrka za prvenstvo Hrvatske na kojoj nastupaju članovi MK Cetina iz Graba, Ivan i Petar Kundid. Sutra će u Koprivnici voziti Superkros.

30.08.08