SPORT

Jučer je u Otoku završen tradicionalni memorijalni nogometni turnir "Luka Erceg i Ivan Kamber". U finalnom susretu nogometaši Junaka pobjedili su domaćeg OSK-a 6-0. Svi pogotci postignuti su u prvom polovremenu, a po tri puta strijelci su bili Surać i Sablić. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dario Sablić koji je bio i najbolji strijelac. Vratar Junaka Ante Domjanović proglašen je za najboljeg vratara. Na turniru su još nastupili Hrvace i Hajduk 2.


U protekla tri dana u Glavicama se održavao turnir za mlađe uzraste u kategorijama piniri,mlađi pioniri i predtakmičari.Po kategorijama najbolji su bili:
Pioniri-Hajduk,
Mlađi pioniri-Omladinac
Predtakmičari-Omladinac
Organizator je bio nogometni klub Glavice uz pokroviteljstvo grada Sinja.

Sinoć je na Trgu dr. Franje Tuđmana održana boksačka noć na kojoj je sudjelovalo 16 boksača iz 7 klubova. Najzanimljivije borbe bile su u srednjoj kategoriji gdje je Balov iz B.K. Sinj na bodove pobijedio Samardžića iz kluba Split. U teškoj kategoriji Vugdelija iz B.K. Sinj po bodovima je bio bolji od Gabrića iz B. K. Salone. Organizator priredbe bio je B.K. Sinj, a manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Grada Sinja.

Na Livanjskom polju jučer je održana Međunarodna galopska priredba na kojoj su nastupili s velikim uspjehom galoperi s sinjskog područja. Na trci na 1400 metara pobjedilo je grlo "Calcit" obitelji Masle, druga je bila "Vilandra" iz iste štale dok je treće mjesto pripalo "Ivana Namunjenom" iz Vrebe. Na trci na 2200 metara prvi ciljom je prošao "Ratalmo" iz Vrebe, drugi je bio "Mister Bond" obitelji Masle dok je treća bila "Roksolina" iz Galopskog kluba Mustang.

11.08.08