SPORT

U ponedjeljak počinje turnir na male branke koji se igra na košarkaškom igralištu. Organizator ove manifestacije je Udruga za mali nogomet grada Sinja.

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a splitsko dalmatinske županije organizira tradicionalni malonogometni turnir "Crivac 2008. godine". Prijave za turnir koji počinje 5. kolovoza mogu se provesti na broj mob.095 8590967

Jučer je u Dugopolju odigrana prijateljska nogometna utakmica između Dugopolja i Junaka, u kojoj je Junak pobijedio rezultatom 2:1. Danas se u Hrvacama, s početkom u 18,00 sati igra prijateljski susret između Hrvaca i Jadran iz Kaštel Sućurca, a u isto vrijeme na igralištu Gola brda u Otoku igraju OSK i Primorac 1929 iz Stobreča.

Danas i sutra na Klisu se igra memorijalni nogometni turnir "Zdravko Uvodić" na kojem nastupaju i nogometaši Glavica,a danas igraju s Uskokom.

U okviru proslave 13.obljetnice Oluje i dana Domovinske zahvalnosti u Vrlici je i sadržajan športski vikend. Na šC česma sutra u 17,15 sati revijalnu utakmicu igraju HVIDR-a Vrlika i HVIDR-a Petrinja, a nakon toga revijalni susret od 18.30 sati igraju seniori NK Vrlika i NK čaporice.

02.08.08