SPORT

Junak je jučer na gostovanju u prijateljskoj nogometnoj utakmici s 3 : 0 pobijedio Omiša. Golove su postigli Vuković, Sablić i čulić. Sljedeća provjera Junakovaca je sutra u Kaštel sućurcu gdje ih dočekuje trećeligaš Jadran.

Danas je održan plenum klubova 3. HNL jug na kojemu je za predsjednika plenuma izabran predsjednik NK Hrvace Stipe Doljanin. Prvenstvo počinje 23. kolovoza. Dan poslije u Hrvacama će se igrati derbi prvoga kola, susret favorita natjecanja Hrvaca i Splita. Svoj prvi pripremni susret Hrvace će imati u subotu u stobrečui protiv Primorca.

Sutra se u Cisti Velikoj igra finalni susret 14. memorijalnog turnira Mate Vučak čigra, u kojem se sastaju Svib i Vitrinik iz Ciste Velike. Početak športsko - glazbenog programa je u 19,00 sati.

Na gradskom stadionu u Sinju u tijeku je završetak izgradnje igrališta s umjetnom travom veličine 40x20 metara koje će koristiti djeca iz sinjske nogometne škole. Sinjski gradski oci financirali su ovaj hvalevrijedan projekt iznosom od 463 tisuće kuna.

Iz Junaka i vijest da su četvorica trenera Junakove škole nogometa zajedno s trenerom Tekstilca Ivicom Glavanom jutros otputovali na seminar o ljetnoj školi nogometa koji se održava u susjednoj Crnoj Gori.

24.07.08