SPORT

Poslijepodne od 15 sati na sinjskom hipodromu održava se velika međunarodna galopska priredba 3. Memorijal"Franje Tuđmana" u organizaciji GK Mustang i Hrvatskog galopskog saveza. Na rasporedu je pet trka na kojima će nastupiti 42 grla iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Austrije i Hrvatske. Pokrovitelji ove manifestacije su Ministarstvo znanosti,obrazovanja i športa, županija Splitsko-dalmatinska i grad Sinj.

Do kraja nogometnog prvenstva 3.HNL jug ostala su samo tri kola. Mrtva trka za naslov prvaka vodi se između Junaka i Hrvaca. Sinjani danas u 17 sati igraju u Kaštel Gomilici protiv Gošk-a, a u isto vrijeme Hrvace na svom travnjaku dočekuju ekipu Jadrana iz Kaštel Sućurca.

Sutra s početkom u 15 sati u natjecanju 4.HNL Jug igraju OSK i Postira, a u 17 sati sastaju se Split i Glavice.

županijski ligaš Tekstilac sutra u 17 sati na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Galeba iz Splita.

Danas s početkom u 18 sati na igralištu Tekstilca igra se prvoligaška ragbi utakmica između ragbi kluba Sinj i ragbi klub Vilani iz Rijeke.

Danas je na rasporedu još jedna motocros utrka za prvenstvo Hrvatske. U samoboru se vozi noćni super cross na kojem će nastupiti članovi moto cross kluba Cetina iz Graba,Ivan i Petar Kundid.

17.05.08