SPORT

Središnji događaj ovoga vikenda je 3. Memorijal "dr Franje Tuđmana"galopska međunarodna priredba koja se sutra s početkom u 15 sati održava na sinjskom hipodromu. Organizatori Galopski klub Mustang i Hrvatski galopski savez, priređuju 5 velikih trka na kojima će nastupiti 42 grla iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine te Austrije.

Do kraja nogometnog prvenstva 3.HNL Jug ostala su samo tri kola. Mrtva trka za naslov prvaka vodi se između Junaka i Hrvaca. Sinjani sutra s početkom u 17 sati igraju u Kaštel Gomilici protiv Gošk-a, a u isto vrijeme Hrvace na svom travnjaku dočekuju ekipu Jadrana iz Kaštel Sućurca.

Bliži se i kraj natjecanja 4.HNL Jug. U jučer odigranim susretima Glavice su golom Putnika ostvarile iznimno važnu pobjedu u očuvanju ligaškog statusa. Pobjedile su Mladost iz Prološca. Otočki OSK poražen je u Baškoj Vodi od Uranije 2-1.
Sutra s početkom u 18 sati na igralištu Tekstilca igra se prvoligaška ragbi utakmica između ragbi kluba Sinj i ragbi klub Vilani iz Rijeke.

Sutra je na rasporedu još jedna motocros utrka za prvenstvo Hrvatske. U Samoboru se vozi noćni super cross na kojem će nastupiti članovi moto cross kluba Cetina iz Graba Ivan i Petar Kundid.

Tenis klub "Alka 2007 Sinj" vrši upis djece u tenisku školu. Upisi se vrše na terenima teniskog centra na adresi Put šumarije b.b. gdje se mogu dobiti i dodatne informacije o poduci i treningu.

16.05.08