SPORT

Nastavlja se i dalje borba Hrvaca i Junaka za titulu prvaka 3. HNL jug. Hrvace su na gostovanju kod Omiša zabilježile još jednu gostujuću pobjedu i ostale na vrhu ljestvice. Lider prvenstva pobjedio je 3-1, a pogotke su postigli Kunac,Surać i Božinović. Za Junaka sretna je bila 89.minuta kada je na dodavanje Stipe Poljaka, iskusni Jakša Dedić-Lokma pogodio za tri vrlo značajna boda i ostanak u borbi za titulu prvaka.
Na tablici vode Hrvace s 61 bodom, Junak ima 60 bodova. Prvenstvo se nastavlja sutra susretima 30.kola. U Dugopolju igraju Dugopolje i Junak, a u srijedu Hrvace dočekuju na svom terenu Uskoka.

Jučer su igrani susreti 4.HNL Jug. U Dugom ratu Orkan i OSK igrali su 1-1, dok su Glavice na svom terenu zabilježile vrlo važnu pobjedu pobjedivši Croatiu iz Zmijavaca 6-4.

U županijskom nogometnom natjecanju Tekstilac je jučer na Gradskom stadionu pobjedio Mračaj 2-1.

U finalu malonogometnog kupa lige "Ivan Akrap" u Sinju jučer su malonogometaši Torcide-Cb Johnny iz Otoka pobjedili ekipu šD"Branitelj" 5-4 i tako osvojili ovo malonogometno natjecanje.

Rukometašice Cetine pobjedile su ekipu Vrgorca 38-32, dok je žRK Sinj pobjedio na gostovanju Orkana u Splitu 34-25
U natjecanju drugoligaša šibenik je pobjedio Kamička 37-34,a Kaštela Adria-chem triljsku Cetinku 34-29.

Ovaj vikend bio je u znaku motocross natjecanja na kojemu su članovi Motocross kluba Cetina iz Graba postigli vrlo zapažene rezultate. U natjecanju otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu koje je održano u Pakracu, po vrlo teškim uvjetima za natjecanje Ivan Kundid u najjačoj OPEN klasi zauzeo je 9. mjesto dok je Petar Kundid u klasi 85 senior na kraju bio 5.

U subotu i nedjelju u Brodskom stupniku kod Sl.Broda održana je utrka supercrosa Hrvatske u kojoj je Ivan Kundid u klasi Open bio prvi,a Petar Kundid u klasi 85 senior osvojio je na kraju drugo mjesto. Slijedeća utrka za prvenstvo Hrvatske je u nedjelju u Zaboku.

05.05.08