SPORT

Ovog vikenda dvostruki je odbojkaški program. Sutra u dvorani Oš Marka Marulića s početkom u 14 sati igraju žOK Sinj i župa Dubrovačka, a u nedjelju u istoj dvorani u 15 sati na rasporedu je derbi kola u kojem se sataju neporažena ekipa Makarske i domaćin žOK Sinj.

U natjecanju 4. Hrvatske nogometne lige s početkom u 15 sati igraju OSK i Croatia Zmijavci te Glavice i Uranije iz Baške Vode
u susretu mladih reprezentacije do 17 godina mladi nogometaši Hrvatske pobjedili su jučer u Dugoploju reprezentacije švedske s 3-2.

Košarkaši Alkara sutra igraju susret 17 kola A 1 košarkaške lige u Osijeku protiv poslijednje ekipe na tablici košarkaša Osjeka.

Nogometaši Junaka sutra u Pločama s početkom u 15 sati igraju susret drugog kola nastavka 3. HNL jug protiv domaćeg Jadrana.U istom natjecanju i u istom vremenu igraju u Hrvacama Hrvace i Primorac 1929 iz Stobreča.

U rukometnom vikendu najzanimljiviji susret je sutra u triljskoj dvorani kada igraju rukometaši Cetinke i sinjskog Kamička, početak je u 18 sati.

Svoje prvenstvene susrete rukometašice Sinja i Cetine su odgodile, iz razloga što obje ekipe nastupaju na završnici kadetskog prvenstva u Umagu a koje traje do nedjelje.

08.03.08