ODRžANA 74. SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA SINJA



Danas, 6. ožujka, održana je 74. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Sinja za koju je predložen dnevni red od 12 točaka.
Jednoglasno je donesena Odluka o sufinanciranju pružanja usluge opskrbe pitkom vodom domaćinstava u naseljima s područja Grada Sinja u kojima nije izgrađena komunalna infrastruktura za opskrbu pitkom vodom te Odluka o osnivanju Savjeta mladih Grada Sinja.
Jednoglasno je donesen Zaključak o primanju na znanje Izvješća o stanju u osnovnom i srednjem školstvu na području Grada. Jednoglasno je donesena Odluka o izmjeni Odluke o raspolaganju zemljištem u GZ Kukuzovac.
Utvrđen je Prijedlog Odluke o početku postupka javne nabave za radove izgradnje kanalizacijskog kolektora uz ćosin potok i do Vrličke ulice u Sinju, te Prijedlog Odluke o početku postupka javne nabave za radove izgradnje kanalizacijskog kolektora u ulicama Serdara Vučkovica i Kralja Zvonimira u Sinju.
Jednoglasno je donesen Zaključak o davanju suglasnosti HEP-Operatoru distribucijskog sustava d.o.o. DP "Elektrodalmacija" Split za polaganje i održavanje kabela 20 kV TS CS Radošić -Radna zona Kukuzovac. Gradonačelnik Sinja Nikola Tomašević potpisat će Pismo namjere za projekt energetske učinkovitosti na sustavu javne rasvjete Grada Sinja s otplatom iz uštede.
Sva tri za Zahtjeva za komunalno opremanje stambene zgrade, riješena su pozitivno, kao i Zamolba tvrtke "Naprijed" iz Sinja za sufinanciranje troškova prezentacije na sajmu GAST u Splitu.

06.03.08