Predao se Kristinin ubojica?


Kristina šušnjara FOTO: Policija

Prema neslužbenim informacijama u srijedu se navečer policiji u Sinju predao Luka P. i priznao ubojstvo 21-godišnje Kristine šušnjare iz Trilja. Potvrđeno je da nije bila silovana.


Web portal Glas Dalmacije objavio je u srijedu navečer, pozivajući se na neslužbene informacije iz dobro obaviještenih izvora, da je u srijedu navečer mladić iz Srijana policiji u Sinju priznao da je sudjelovao u ubojstvu 21-godišnje studentice Kristine šušnjare iz Trilja.

Mladić je u policiju došao u pratnji svog susjeda i dobrog prijatelja koji je posljednja dva dana primjetio njegovo čudno ponašanje, a kada je čuo uzrok tome nagovorio ga je da se preda policiji, što je mladić, navodno, naposljetku i učinio.

Tu je vijest u srijedu navečer objavilo još nekoliko web portala, internetskih izdanja dnevnih novina i tv-kuća.

Osumnjičeni mladić je zajedno sa svoja tri prijatelja, od kojih su neki navodno policiji poznati od prije, često znao izlaziti u Trilj.

Sva četvorica mladića u srijedu su bila u policiji gdje nad njima traje krim obrada. Tijekom kasnog popodneva bili su na poligrafu, a Glas Dalmacije neslužbeno doznaje da je mladić policiji čak navodno rekonstruirao i sam događaj ubojstva.

Još se ne zna kojim je predmetom ubijena djevojka zbog čega na širem području Smajića još traje opsežna policijska pretraga terena.

U splitskoj policiji nisu željeli ništa komentirati, niti davati bilo kakve izjave sve dok traje istraga.

Glas Dalmacije piše kako je istražni sudac županijskog suda u Splitu Stanko Grbavac izjavio kako je analizom na Odjelu patologije splitske bolnice na Firulama utvrđeno da Kristina šušnjara prije nasilne smrti nije bila silovana.

IZVOR: www.net.hr

10.01.08