Brnazama malonogometni turnir u Sinju



Pred oko 1000 gledatelja u sinjskoj dvorani odigrana je završnica tradicionalnog, 26. po redu, malonogometnog božićno-novogodišnjeg turnira, koji je ove godine pripao momčadi Brnaze Extra metal.

Prava drama odvijala se u susretu za prvo mjesto. Po prvi puta od kada traje ovaj turnir u finalu su igrale dvije domaće ekipe - Suhač Commerce i Brnaze Extra metal.

Regularni dio susreta završio je bez pobjednika 2:2, 20 sekundi prije kraja Suhač je uspio poravnati rezultat, da bi osam sekundi do isteka iz igre isključen vratar Suhač Commerca Joško Gugić pa nije mogao braniti kaznene udarce. U raspucavanju šesteraca uspješniji su bili Brnažani, a tek nakon desete serije odlučen je pobjednik. Udarac Hrvoja Ajdukovića obranio je vratar Marić, pobjedonosni pogodak dao je Stipe Balajić.

Za najboljeg vratara turnira proglašen je Joško Gugić iz ekipe Suhač Commerca, dok najbolji strijelac Nenad Vučković (bivši igrač Hajduka) i igrač turnira Tomislav Marić dolaze iz pobjedničke momčadi.

Pobjednicima je pehar i nagradu od 16 tisuća kuna uručio gradonačelnik Sinja Nikola Tomašević.

Susret za treće mjesto između CB Samuraj Dicmo i Guj Slivno nije odigran. Ekipa iz Dicma nije došla na odigravanje susreta zbog, kako su poručili, sudačke krađe u polufinalu.

Organizator turnira na kojem je nastupilo 45 ekipa bila je Udruga za mali nogomet Grada Sinja.

IZVOR: www.GlasDalmacije.com

06.01.08