SPORT

U pretposljednjem susretu ovog dijela A-2 košarkaške lige Triljska Cetina poražena je nakon produžetaka u Zadru od ekipe Jazina 84:76.

U posljednjim susretima u ovoj godini 2. kuglačke lige Vrni iz Trilja pobijedio je Splitsku banku 5:3, dok je Vrlika s istim rezultatom pobijedila ekipu Sinja.

Danas u 19 sati u Triljskom kinu izvlačenje je parova za 26 po redu božićno-novogodišnji «Alianz» kup do sada je prijavljeno 40 ekipa, a organizator očekuje kako će ih biti preko 50.

Prijave za sinjski 26. Malonogometni turnir traju do sutra, 18. prosinca, u 18 sati kada je i izvlačenje, a natjecanje bi počelo u četvrtak. Do danas se za sudjelovanje na turniru prijavilo 32 ekipe.

škola nogometa Glavice organizira Ligu klubova i organiziranih skupina u malom nogometu, za dječake rođene 95.,97. i 99. godine. Susreti će se igrati subotom i nedjeljom na umjetnoj travi u Glavicama, s izuzetkom većih vremenskih neprilika. Sve informacije kao i prijave mogu se ostvariti na mobitel 095 809 43 67. Do sada su svoje prijave ivršili svi klubovi. Uz ovaj turnir iz škole nogometa Glavice stiže obavijest za sve zainteresirane da se uključe u ovu školu, a dječacima koji imaju mjesto stanovanja dalje od mjesta treniranja, osiguran je kombi prijevoz.

17.12.07