HUMANITARNA AKCIJA

Udruga "Studenti Cetinske krajine" organizira humanitarnu akciju s ciljem prikupljnja sredstava za kupnju najpotrebnije opreme za rad područnom odjeljenju centra Juraj Bonaći u Sinju. Humanitarna akcija traje od 12.- 31.prosinca 2007.godine i sva prikupljena sredstva iskoristiti će se za kupnju najpotrebijeg materijala za rad i nastavnog materijala područnom odjeljenju centra Juraj Bonaći u Sinju.
Ova humanitarna akcija provodi se u dva koraka. Prvi korak je prikupljanje sredstava u Zagrebu, u prvom redu među studentima ali na humanitarno djelovanje pozvani su i svi ostali. Drugi korak je prikupljanje sredstava u cijeloj Cetinskoj krajini po povratku studenata kući na Božićne i novogodišnje blagdane gdje će studenti, svaki u svom mjestu pokušati upoznati stanovništvo s ovom akcijom i potaknuti ih da pomognu ovu akciju.

Ovom akcijom želimo potaknuti naše studente i sve ostale ljude da se u ovo blagdansko vrijeme sjete onih kojima je potrebna pomoć drugih te da u kršćanskom duhu činimo dobra djela jedni drugima ne samo sada u Božićno vrijeme već tokom cijele godine.
Svi koji se žele odazvati ovoj humanitarnoj akciji novčana sredstva mogu uplatiti na žiro račun udruge 2360000-1101874154, udruga "Studenti Cetinske krajine", Botićev trg 1, 10 000 Zagreb a za sve ostale informacije mogu se obratiti na broj mobitela 098/1825-830.

12.12.07