Sinjsko srce kuca za HDZ



Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice dr. Ivo Sanader i pobjednički tim HDZ-a u 9. Izbornoj jedinici, održali su u četvrtak, 22. studenoga 2007. predizborni skup stranke na središnjem trgu u Sinju gdje se okupilo više od četiri tisuće građana i pristaša HDZ-a iz Sinja i Cetinske krajine.

'Politika postoji da rješava probleme ljudi, da stvara uvjete za bolji život u Hrvatskoj', naglasio je dr. Ivo Sanader istaknuvši za primjer kako je unazad četiri godine u Hrvatskoj otvoreno 129 tisuća novih radnih mjesta što nijednoj Vladi prije ove nije uspjelo, te izgrađeno 435 kilometara autocesta što je pak dvostruko više negoli je izgradila prethodna koalicijska Vlada.

No danas mi ne tražimo Vaš glas zbog svega što smo ostvarili, to je bila i naša obveza, danas tražimo glas za novi mandat, za nove četiri godine za koje smo pripremili program 'Za još bolju Hrvatsku'. Taj program je jasan i konkretan, za dobrobit svih hrvatskih građana, a glas za HDZ je glas za jasnu politiku. Politiku koja će jačati standard hrvatskih građana, a neće im nametati nove poreze na imovinu, štednju i zaradu na dionicama kao što predlaže SDP.

Pozdravljen od brojnih građana gromoglasnim pljeskom i skandiranjem, pobjednički tim 9. Izborne jedinice i predsjednik HDZ-a dr. Ivo Sanader otišli su iz Sinja na veliki završni predizborni skup HDZ-a u 'najlipšem gradu na svitu - Splitu'.
IZVOR: www.hdz.hr

23.11.07