SPORT

Sutra su na rasporedu susreti 7. kola 3.HNL-jug. U 16,00 sati Hrvace na svom travnjaku dočekuju Zmaj iz Makarske, a u isto vrijeme u Kaštel Sućurcu igraju Jadran i Junak. Za sve one koji žele organizirano ići na ovaj susret klub navijača Maligana i Junak sutra u 14,30 sati s Alkarskog trkališta organiziraju prijevoz autobusom.

U nedjelju u 6. kolu 4. Hnl igraju Croatia Zmijavci i OSK te Uranija i Glavice.

Svoj susret županijske nogometne lige Tekstilac igra u Ivan Begovini protiv Kamena.

Susretima prvog kola sutra počinje drugoligaška rukometna sezona. Rukometaši Kamička u 19 i 30 u Sinju igraju protiv Adria Chema iz Kaštela, Cetinka i Trogir svoj će susret odigrati u srijedu.

U ženskoj konkurenciji rukometašice Sinja sutra u 17 sati dočekuju ekipu Trogir 2, a Cetina gostuje u Zadru gdje igra protiv istoimene ekipe,početak je u 16 i 30.

Kuglači Vrnija iz Trilja sinoć su u Splitu pobijedili ekipu Splitske Banke 5-3,a danas u 18 sati u Trilju igraju Sinj i Vrlika. Ova natjecanja igraju se u drugoligaškoj konkurenciji.

Povodom blagdana SV.Mihovila i dana grada Trilja u nedjelju će se na boćalištu Gaz održati tradicionalni boćarski turnir na kojem će sudjelovati 12 ekipa. Organizator turnira je boćarski klub Trilj.

U nogometnom natjecanju u čaporicama igra se polufinalni turnir susretima čaporice 1 i Košute te čaporice 2 i Trilj.

U nedjelju se igra drugo kolo malonogometne lige Sinja. Na rasporedu je 6 susreta, a prvi počinje u 15 sati, kada se sastaj Opća opasnost i Best-Ozzy Blaškan.

28.09.07