MINISTAR DRAGAN PRIMORAC U POSJETU SINJU


U hotelu Alkar održana je konferencija za novinare na kojoj Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac najavio projekt izgradnje osnovne škole fra Pavla Vučkovića i glazbene škole Jakova Gotovca na lokaciji Pazar. Nakon konferencije ministar Primorac je zajedno sa Goranom Karanom sudjelovao u prodaji karata za večerašnju humanitarnu utakmicu na Poljudu.



Nakon posjeta svetištu čudotvorne Gospe Sinjske ministar je posjetio Franjevačku klasičnu gimnaziju te osnovnu školu fra Pavla Vučkovića.




Konferenciji je nazočio i splitski pjevač Goran Karan inače član udruge: "Split Stars"; koji je pozvao sve sinjane da danas od dođu na sinjsku Pijacu i kupe ulaznice za večerašnju humanitarnu nogometnu utakmicu koja će se odigrati večeras u 18 sati na splitskom Poljudu.



Sav prihod od prodanih ulaznica bit će uručen obiteljima poginulih i stradalih vatrogasaca u požaru na Kornatu. Ovaj športski događaj humanitarnog karaktera pod
nazivom "Od srca" organizirale su humanitarne udruge "Cor Unum" (Jedno srce) i "Split Stars" koja okuplja splitske estradne zvijezde koje će izvesti i pjesmu "Ovo nije kraj" koju je za tu prigodu skladao Nenad Ninčević.

18.09.07