SPORT

U susretima 2. kola 3. HNL Junak je na domaćem terenu odigrao 0:0 sa Jadranom iz Ploča, dok su nogometaši Hrvaca i u ovom kolu bili uspješni, pobjedivši u Stobreču ekipu Primorca rezultatom 3:1.
U susretima 1.kola 4. nogometne lige OSK je u Otoku pobijedio Slavena iz Grude rezultatom 2:1, dok su nogometaši Glavica u Prološcu protiv Mladosti odigrali 2:2.
U prvom susretu županjiske nogometne lige Tekstilac je u Runoviću poražen od Mračaja rezultatom 3:1.


Pobjednik galopskog memorijala « Alije Izetbegovića» u Bihaću je grlo Magambo iz galopskog kluba Blaškan Ringo iz Sinja, a u trci na 2000m pobijedila je Roksolina iz galopskog kluba Mustang iz Glavica.

Pobjednice 13. memorijalnog rukometnog turnira u Sinju su mlade rukometašice reprezentacije Hrvatske koje su bile bolje od ekipe Podravke.

Ragbijaši Nade ukupni su pobjednici 4. ragbi turnira u Sinju, gdje je u 3 kategorije sudjelovalo 5 ekipa.

Desetogodišnji Lovre župić, član teniskog kluba «Alka» Sinj pobjednik je turnira iz serije turnira Dalmatinskog ciklusa do 10 godina. Lovre je u konkurenciji 32 dječaka do finala nadvisio 5 protivnika, te u finalu svladao Josipa Mirkovića iz teniskog kluba «Pomak» Split, rezultatom 6:1. Turnir je ovog vikenda igran na terenima teniskog centra Hoteli Makarska u Makarskoj a na njemu je sudjelovalo više od 90 djevojčica i dječaka iz svih županija južnog dijela Hrvatske.

03.09.07