"DANI ALKE I VELIKE GOSPE 2007."

Na sinjskom hipodromu 7. tradicionalni motosusret u organizaciji motokluba Streetrunners, koji će trajati do nedjelje. Večeras će u glazbenom dijelu programa nastupiti grupe Hladno pivo, a cijena ulaznice je 40,00 kuna. Defile bikera ulicama Sinja održat će se oko 16,30 sati, a nakon njega na programu su moto - igre. Pokrovitelj moto party-ja, na kojem se očekuje oko tisuću bikera, je Grad sinj, a održava se u okviru «Dana alke i Velike Gospe». Ulaz za bikere je besplatan.

U Glavicama se igra memorijalni nogometni turnir «Mirko Perić» za dječake uzrasta 93. do 97., na kojem nastupaju igrači Hajduka, Junaka, Tekstilca, OSK-a, čaporica, Vrlike, Omladinca, Orkana i Glavica. Završnica turnira je u nedjelju od 16,00 sati. U pauzi između dva finala susreta igrat će se revijalna utakmica između veterana Glavica i Hajduka.
Turnir se igra u okviru «Dana alke i Velike Gospe».

Dožupan Luka Brčić danas će u Otoku u 16,00 sati otvoriti 16. Memorijalni nogometni turnir Luka Erceg i Ivan Kamber, koji se igra u sjećanje na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu Općine Otok. Organizator turnira je NK OSK, a igra se pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarsnoti, županije splitsko - dalmatinske i Općine Otok. Ovo je jedan od nastarijih nogometnih turnira u Hrvatskoj, rekao nam je Dušan Norac - Kevo.

Sutra na Trgu Franje Tuđmana u 20 sati održati će se večer mažoretkinja i njihovih gostiju


Prigodom 320-te godišnjice dolaska plemena Milanović, s Livanjskog područja u Sinjski kraj, u suztra će se održati prigodna svečanost u Litrinom odboru, na kojoj će se svečano otkriti spomen obilježje, rad akademskog kipara Roberta Jozića. Dušan Milanović - Litre, U kulturno zabavnom dijelu programa nastupiti će i kulturno umjetnička društva s područja Cetinskog kraja.

11.08.07