SPORT

Na Gradskom Hipodromu završen je tradicionalni «Proljetni kros» osnovnih i srednjih škola Cetinskoga kraja u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Sinja.
Poslijepodne, Galopski klub Vreba iz Hrvaca otvara galopsku sezonu 11-tom međunarodnom priredbom. Na priredbi koja počinje danas u 15,30 bit će 4 trke a posebna zanimljivost bit će pripremljena jahanje za naj mlađe.

Junak gostuje u Makarskoj gdje u 16,30 sati igra protiv domaćeg Zmaja u okviru natjecanja 3. HNL jug. Glavice sutra u 4. HN ligi igra protiv Vira u gostima, a u nedjelju Hrvace gostuju kod Dragovoljca a otočki OSK u Polači.

Rukometaši Cetinke u Trilju u 18 sati dočekuju ekipu Biograda, dok Kamičak u nedjelju dočekuje Adriachem.
Rukometašice Sinja u gostima su kod Orkana iz Dugog rata. Taj susret se igra u 20 sati na Gripama, dok su rukometašice Cetine gošće Kaštela.

Odbojkašice Sinja u nedjelju u 17 sati igraju zaostalu utakmicu 2. lige protiv zadarskih Arbanasa, Pakrac je domaćin 3. utrke za prvenstvo Hrvatske za motokros prvenstvo Hrvatske,gdje će nastupiti i članovi MK Cetina iz graba Ivan i Petar Kundid.

Mladi ragbijaši Sinja danas u Zagrebu na igralištu Mladosti igraju finalne susrete Hrvatskog kupa protiv Siska odnosno Mladosti u kategoriji od 12 i 14 godina.

28.04.07