SPORT

Sinoć su košarkaši Alkara u okviru natjecanja A1 košarkaške lige u skupini za ostanak u Dubrovniku pobijedili domaći Dubrovnik rezultatom 86-84,u drugom susretu Osijek je pobijedio Dubravu 99-91 nakon ovih susreta u ovoj skupini Alkar je prvi sa omjerom 9 pobjeda i 3 poraza,dok je Dubrava posljednja i ide u kvalifikacije za ostanak ove lige.

Atletski klub Sinj 10 - tu godinu zaredom organizira natjecanje najboljih atletičara dugoprugaša u polumaratonu koje će se održati u nedjelju s početkom u 9,30 sati.
Start i cilj su u Glavičkoj ulici kod Pošte.
Ove godine trka ima karakter prvenstva dugoprugaškog kupa Hrvatske, a prvi put i građani svih kategorija trčat će stazu dužine 5 km.

Od 28. ožujka do 8.travnja u francuskom Ortezu igra se Europsko prvenstvo za juniore u ragbiju, boje Hrvatske brane i dva člana ragbi kluba Sinj Dario Vučak i Ivica Jukić. Hrvatska je u skupini s švicarskom,Izraelom i Mađarskom.

U susretu 2. ragbi lige Sinj je u Splitu pobijedio Nadu 2 rezultatom 17-12
Večeras s početkom u 19,30 minuta igra se odgođeni susret 2. Hrvatske rukometne lige za rukometašice u kojem se sastaju žRK Sinj i Makarska.

28.03.07