Junak u polufinalu županijskog Kupa, Alkar bolji od Dubrave

I ovaj vikend ponudio nam je dvostruki sportski program. Junak je u četvrtfinalu županijskog Kupa gostovao kod susjednog OSK-a iz Otoka, a nešto kasnije u sinjskoj sportskoj dvorani Alkar je dočekao ekipu Dubrave.

I ovaj put oba naša kluba bila su uspješna.

Junak je u pred oko 1000 gledatelja okupljenih na igralištu sportskog centra "Gola brda", u teškoj i neizvjesnoj utakmici svladao domaćine sa 2:1. Ovom pobjedom sinjski plavi plasirali su se u polufinale županijskog nogometnog Kupa. Protivnik Junaka u polufinalu još nije poznat.

Ništa manje uspješni nisu bili ni košarkaši Alkara koji su sa 78:66 svladali "žilavu" ekipu Dubrave, te su tako vrlo vjerovatno vjerovatno osigurali opstanak u A1 košarkaškoj ligi i prije same Lige za opstanak. Inače i ova utakmica je prošla bez podrške Maligana, te se i ovaj put samo sjedilo i gledalo utakmicu. Ipak, to nije spriječilo ostatak gledatelja da euforijom i pjesmom proslave pobjedu i opstanak u društvu najboljih. Blago njima kad ih tako male stvari vesele, i kada se opstanak u ligi proslavlja do dugo u noć...

TABLICA:

1. Cedevita 11-1
2. Svjetlost 10-1
3. Borik - Puntamika 7-4
4. Osijek 2006 7-4
5. Kvarner NR 6-5
6. Dubrovnik 5-7
7. ALKAR 4-8
8. šibenik 2-10
9. Dubrava 0-12

IZVOR: SINJSKI MALIGANI.COM

26.02.07