OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima sinjski pogon HEP-a najavio je obustavu isporuke električne energije od 8 i 30 do 14 , 30 za potrošače na području Suhača zaseoci Marić i Abram.

Glavice Donje i to zaseoci Modrići, Romci, Masnići, Ljubičići, Milanovići, Dinarine i Jenjići , Glavice Gornjer zaseoci Alajbeg, Bogdani, čovići, Miloševići, Mladari , Jadrijevići, Cvrlje, Bilođerići ,Poljaci šimići I šoltlo biti će bez struje od 9 do 10 sati,kao i potrošači sinjskih ulica Put šumarije, Tadije Anušića od kapele svetoga Ante do vojarne, Put Medinjaka, Baraći, ćurlini, Domazeti, Vukovići , Karajkova lokva, Ivana Meštrovića, Jurja Dalmatinca, Vlahe Bukovca, Boko, Marunice. od 11 do 12 sati bez struje će biti Glavički zaseoci Jelinčići, Marasi, Anušići, Milanovići, Labrovići, Vučići, Planica, Poljakova greda te Obrovac, Han, Gala, Gljev i Otok. Od 12 do 13 sati reducirati će se električna energija potrošačima Suhača, Karakašice, Lučana, Hrvaca, Zelova, Satrića, Periuće, Potravlja i Maljkova, dok će potrošači

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima i danas i sutra od 8,30 do 15,00 sati bez napajanja električnom energijom bit će potrošači na području naselja Ruda mala (Ribnjak), zaseoci Botica, Projić, Radman, Tadić i Putnik.

Bez struje će u petak od 8 i 30 do 14 sati i 30 minuta biti potrošači na području Trilja, Garduna, Vojnića zaseoka Krstić, Vuco, Kundid i sablić te Vedrine i Strmendolac.

09.11.06