81. SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJA

U uredu gradonačelnika Mate Jukića počela je 81. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Sinja. Pred članovima poglavarstva, naći će se 17 točaka Dnevnoga reda, između ostalog Utvrđivanje prijedloga Odluke o komunalnom doprinosu, Utvrđivanje prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o priključenju na komunalnu infrastrukturu te Utvrđivanje prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o prometu na području Grada Sinja.

Danas će se raspravljati i o Prijedlogu projekata komunalne infrastrukture Grada Sinja za koje se očekuju financijske potpore uz državnog i županijskog proračuna u 2005. godini, Prijedlogu Zaključka o ograničenom prikupljanju ponuda za izradu topografsko katastarske podloge za potrebe izrade projekta nogostupa u Donjim Glavicama, te Prijedlogu zaključka o ograničenom prikupljanju ponuda za izvođenje radova uređenja nove parcele groblja u Glavicama.
članovi sinjskog gradskog poglavarstva razmatrat će i zahtjev Vodovoda i čistoće d.o.o. Sinj za pribavljanje predhodne suglasnosti za promjenu cijene vode i odvoza smeća.

04.10.04