VELIBOR MILOšEVIć O RADU KOALICIJE "PREPOROD"


Jučer je za Radio Sinj sinjski dogradonačelnik Velibor Milošević govorio o vladajućoj koaliciji Preporod u protekloj godini dana, gospodarskim projektima, suradnji s Viteškim društvom kao i o oporbenom HDZ.
Ocjena dobar je jedna od najboljih ocjena u školi ističe Milošević te izražava zadovoljstvo koalicijom u vremenu od kad su na vlasti.
Gospodarska zona Kukuzovac koja je srž i temelj gospodarskog razvitka Sinja veliki je zalogaj za cijeli Cetinski kraj. Ova koalicija ulaže dosta napora i energije za pokrenuti je, ističe dogradonačelnik, znajući da je za početnu infrastrukturu potrebno uložiti nekoliko desetaka milijuna kuna kako bi se privukli potencijalni ulagači.
Dogradonačelnik dodaje kako uskoro slijedi potpisivanje kupoprodajnog ugovora između grada Sinja i Splitske mljekare Mils, što znači da će ova tvrtka sa svojim kapacitetima uskoro u naš grad.
Odnosi s VAD-om su dobri, ali treba uložiti i sa jedne i druge strane dodatne napore da se preskoču neki osobni interesi tvrdi Milošević.

24.06.06