Četvrtak, 31.12.2015.

Sinj: Doček Nove godine uz Song killerse i StelluU okviru manifestacije ‘Advent u Sinju’, Grad Sinj za svoje sugrađane i goste organizira doček Nove godine na otvorenom.
Program će početi od ranih večernjih sati na Šetalištu Alojzija Stepinca, gdje će posjetitelji moći uživati u kuhanom vinu, kobasicama i fritulama. Doček Nove godine Sinjanima će uveličati Song killersi koji će ih zabavljati od 21 sat i 30 minuta do 23 sata i 30 minuta, a u 2016. godinu uvest će ih sinjski bend Stella.
Kako doznajemo od gradonačelnice Sinja Kristine Križanac, ove godine u ponoć neće biti vatromet nego će se na Šetalištu začuti zvuci kubure.
‘2015. godina sama po sebi bila je vrlo simbolična godina, slavili smo 300. Alku. U skladu s tim, na doček 2016. godine pucat će nam kubure’, naglasila je Križanac.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Humanitarne akcije učenika OŠ Ivana Lovrića SinjU ovoj školskoj godini učenici OŠ Ivana Lovrća Sinj iskazali su se u nekoliko humanitarnih akcija.
Na početku školske godine 6.d razred sudjelovao je u akciji Crvenoga križa te su prikupljali pomoć za izbjeglice i migrante.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR