Subota, 31.12.2011.

Sretna Nova 2012. godina!Sretnu novu godinu želi Vam web portal grada Sinja!

Ispraćaj Stare godine na PijaciSinjani su jutros na svojoj Pijaci ispratili Staru godinu. Unatač burnom vremenu i niskoj temperaturi, zabave, toplih napitaka i uštipaka nije nedostajalo. U taktovima dalmatinske i vesele glazbe, nazočne je zabavljao 'Duo Balatura' i njihovi gosti, a posjetiteljima se djelilo besplatno kuhano vino i uštipci.
Ispraćaj Stare godine osigurao je Grad Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Uspješna ragbijaška sezonaPred sam kraj stare godine ragbijaši Sinja podvukli su crtu i završili uspješnu sezonu 2011. U ugodnom ambijentu ranča 'Adut' obitelji Poljak na Radošiću sinjski ragbijaši održali su tradicionalni (skromni) domjenak uz proglašenje najboljih igrača u svim kategorijama.
Seniorska ekipa u prvoj sezoni igranja u 1.HRL–a osvojila je izvrsno 3. mjesto iza Nade i Zagreba, za što je dobila veliko priznaje i pohvale u ragbi krugovima. Isto je prošlo prilično nezapaženo kod lokalnih medija. U jesenskom dijelu prvenstva Hrvatske plasirali su se u završnicu, a bili su i polufinalisti Hrvatskog kupa. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Sinoć su u sportskoj dvorani u Sinju odigrane utakmice devetog dana 30. Božićno – novogodišnjeg turnira Sinj 2011. Donosimo rezultate.

VETERANI
KAMEN BULJAN NINO TERM – AZRA 1986 7:3 (5:1)
(Ivan Gudelj 2, Jozo Buljan 2, Nediljko Bašić, Tihomir Perković, Neno Čović – Hrvoje Bubalo, Nikola Radović, Mate Barać)

MLADI
KLESARSTVO DICMO – MNK SATRIĆ CASPER 2:2 (2:1); penali 5:6
(Josip Jurić 2 – Jakov Marunica 2)

TORCIDA OTOK C.B. KING – Š.D. DICMO C.B. PATRIOT 0:3 (0:2)
(Bože Gabrilo, Zvonimir Zebić, Ivan Bilan)

Turnir se nastavlja u ponedjeljak 02. siječnja, a sastaju se:
19:00h Veterani: Torcida Otok – Swiss boys
19:55h Š.D Branitelj – Studenti Cetinske krajine
20:50h Pizzeria Fantasia – C.B. Dalmatino
21:45h C.B. Dovita – C.B. Roda

IZVOR: WWW.FERATA.HR