Petak, 31.12.2004.

SRETNA NOVA 2005. GODINA!

Obrt za internet usluge i promidžbu MLADAR svima od srca želi svako dobro, puno sreće i zdravlja, te veselu i uspješnu Novu 2005 godinu!

DOčEK NOVE GODINE NA TRGU KRALJA TOMISLAVA

Na Trgu Kralja Tomislava Gradsko Poglavarstvo Sinja priređuje program dočeka Nove Godine. Sinjane i Cetinjane te goste i prijatelje u ludoj novogodišnjoj noći zabavljat će Tiho Orlić te mladi sinjski glazbenici. Gradski oci osigurali su i degustaciju pića i raznih specijaliteta, te određene nagrade za pojedine sretne građane . Program počinje od 22 sata.

BLAGOSLOV KUćA

Iz Svetišta čudotvorne Gospe sinjske obavještvaju građane da se danas blagoslov vrši na Trgu Kralja Tomislava i dr. Franje Tuđmana, fra Andrije Kačića Miošića , Kvartiri, Put Petrovca , Zečev Prolaz, Bregovita, Stjepana Gunjače, Istarska , Matića, Livanjska, žrtava rata do kina, Litrin, Vujanovićev prolaz, Vrička do mosta do Jakina gumna , Dinka šimunovića.

NOVOGODIšNJA čESTITKA STIPE MESIćA

Predsjednik Republike Stjepan Mesić poslao je novogodišnju čestitku građanima. Kraj godine vrijeme je kada analiziramo i vrednujemo razdoblje koje je iza nas. Prošlo je 12 mjeseci bogatih događajima, 12 mjeseci s kojima u mnogim aspektima možemo biti zadovoljni ,a li koji ipak ne dopuštaju da u Novu Godinu uđemo sa spoznajom da smo učinili sve što smo mogl, stoji između ostalog u čestitki predsjednika Mesića.

NOVOGODIšNJA čESTITKA IVE SANADERA

Premijer Ivo Sanader čestitao je Novu Godinu građanima, poželjevši da 2005. donese optimizam i nadu. Za nama je godina ispunjena odlučnom opredjeljenošću Vlade da Hrvatska postane dio ujedinjene Europe. Postigli smo i niz pozitivnih pomaka u ostavernju našeg najvažnijeg cilja- povećanja životnog standarda građana- stoji u čestitci.

IZBORI ZA PREDSJEDNIKA RH

Predsjednik Državnog izbornog povjerenastva Ivica Crnić pozvao je birače da u nedjelju 2.siječnja iziđu na izbore za predsjednika države. Pravo biranja predsjednika države imat će 4 milijuna 3 tisuće i 654 birača.

GORIVO 10% JEFTINIJE

Od danas do 2.siječnja na svim Ininim benzinskim postajama cijene svih goriva biti manje za 10 %. U INI pojašnjavaju da je riječ o novogodišnjem poklonu kupcima.

VRIJEME

U nastavku dana zadržat će se pretežno vedro sa slabom naoblakom mjestimice. Bura slaba do umjerena. Najviša dnevna temperatura zraka kreta će se od 6 do 10 stupnjeva Celzijevih.