Srijeda, 31.08.2016.

Solidan nastup orača Splitsko-dalmatinske županije na državnom natjecanju

Prošlog vikenda 31 orač iz 16 županija odmjerili su snage na 14. državnom natjecanju u oranju.
Na ovom natjecanju sudjelovali su i najbolji orači Splitsko-dalmatinske županije, koji su svoje županijsko natjecanje imali u srpnju u Sinjskom polju.
Tajnik Udruge natjecatelja u oranju Zvonko Balta kazao je kako je državno natjecanje u oranju bilo izvrsno organizirano, a rezultati naših predstavnika očekivani.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija "Poštujte naše znakove"


S početkom nove školske godine Policijska uprava splitsko-dalmatinska provodi akciju ‘Poštujte naše znakove’, u cilju povećanja razine sigurnosti djece, ali i svih ostalih sudionika u prometu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Članovi URUPBDR grada Sinja i Cetinske krajine u Udbini i Gospiću


Članovi Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine i članovi Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Imotski, zajedno su sudjelovali u proslavi Dana hrvatskih mučenika koja je održana u Udbini, 27. kolovoza.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Pozivi za dodjelu javnih priznanja općina Hrvace i Otok i Grada Trilja

U okviru priprema za proslave dana općina Hrvace i Otok te Dana Grada Trilja, objavljeni su javni pozivi za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja.
Podsjetimo, prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Grada Trilja, Počasni građanin, Nagrada Grada  – osobna, kolektivna i nagrada za životno djelo, mogu se dostaviti do 8. rujna Odboru za javna priznanja Grada Trilja.
Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Općine Hrvace mogu se dostaviti još danas i sutra. Javna priznanja Općine Hrvace su Povelja počasnog građanina, Nagrada za životno djelo, Osobna nagrada, Kolektivna nagrada i Zahvalnica Općine.
Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Općine Otok mogu se dostaviti do 30. rujna. Javna priznanja Općine Otok su Priznanje počasnog građanina, Nagrada Općine i Plaketa Općine Otok.
IZVOR: WWW.FERATA.HR