Četvrtak, 31.05.2018.

8. Cetina Adventure Race i 6. Gradski izazov


Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure i ove godine organizira avanturističku utrku Cetina Adventure Race i Gradski izazov Cetina Adventure, koji će se održati u subotu, 2. lipnja.
Osmu avanturističku utrku Cetina Adventure Race istinskim avanturistima i ne treba posebno predstavljati. Iz godine u godinu sve je privlačnija ljubiteljima adrenalina i netaknute prirode koja oduzima dah. Na kušnju stavlja fizičku i mentalnu spremnost, suradnju u timu, a kulise planina Visoke, Visošnice, Kamešnice, Dinare, Svilaje, kanjona rijeka Sutine i Cetine bogato nagrađuju sve natjecatelje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježavanje 27. obljetnice ‘Cro angels’


Prigodnim programom sutra, 01. lipnja u Hrvacama će se obilježiti 27 godina od formiranja 2. bojne 4. brigade ZNG-a.
Program će početi u 9,30 sati polaganjem vijenaca poginulim i preminulim pripadnicima postrojbe na spomenike u Ruminu i na Alebića kuli. Nakon toga u crkvi Gospe žalosne od 10 sati služit će se misa za poginule i umrle pripadnike postrojbe. Nakon svečane euharistije, kod spomenika Domovinskog rata u Hrvacama upriličiti će polaganje vijenaca i paljenje svijeća te prigodni program. Svečanost obilježavanja 27. godišnjice ‘Cro angelsa’, koje se ove godine obilježava pod pokroviteljstvom Općine Hrvace, nastavit će se prigodnim druženjem u restoranu ‘Kennedy’ u Potravlju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR