Ponedjeljak, 31.03.2014.

Danas 8. sjednica Gradskoga vijeća

Danas će se održati 8. sjednica sinjskog Gradskog vijeća, za koju je predviđen Dnevni red od 16 točaka. Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici s početkom u 15,30 sati.

Između ostaloga, vijećnici će na današnjoj sjednici raspravljati o izviješćima o izvršenjima Programa održavanja komunalne infrastrukture u 2013. godine i Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture Grada Sinja u 2013. godini, Prijedlogu Odluke o osnivanju Savjeta za promet Grada Sinja,  Prijedlogu Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o socijalnoj skrbi Grada Sinja, Prijedlogu Programa javnih potreba u sportu i Planu sredstava za sufinanciranje potreba u sportu u 2014. godini, te Prijedlogu Zaključka o primanju na znanje Informacije o stanju prometa u Istarskoj ulici.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Danas raspodjela sredstava namijenjenih sportu

Na današnjoj sjednici Gradskoga vijeća, sinjski vijećnici između ostaloga raspravljat će i o Prijedlogu Programa javnih potreba u športu i Planu sredstava za sufinanciranje potreba u športu Grada Sinja za ovu godinu. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poraz Junaka u stobrečkom Blatu

U 23. kolu trećeligaškog prvenstva Junak je minimalno poražen u Stobreču, no ponovno se ponovila već nekoliko puta viđena priča – Junak igra, protivnik zabija.
PRIMORAC 1929 – JUNAK 1:0 (1:0) Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Rukomet: Kamičku dva, Sinju tek jedan bod

Rukometaši Kamička su rutinirano odradili gostovanje u Trogiru i stigli do uvjerljive pobjede, dok su njihove ženske kolegice iz Sinja u Makarskoj stigle do boda.
TROGIR – KAMIČAK 24:32 (13:16) Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR