Nedjelja, 31.03.2013.

Sretan Uskrs!


Sretan Uskrs!

Predavanja o čovječoj ribici i projektu PROTEUS

Hrvatsko herpetološko društvo-Hyla organizira predavanja o najpoznatijem predstavniku podzemne faune čovječoj ribici i projektu PROTEUS koji je usmjeren na istraživanju i zaštitu ove vrste. Predavanje će se održati 2. travnja u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u 18 sati

Koncert KUD-a Vrilo i gostiju

KUD Vrilo Obrovac sinjski organizira Uskršnji koncert, koji će se održati u ponedjeljak, 1. travnja, na Hanu.Na koncertu će nastupiti plesna sekcija, ženska i muška klapa KUD-a Vrlilo, te klape Sinj, Sveti Luka Otok, Hrvace i Mješoviti zbor grada Sinja. Koncert će se održati u ponedjeljak, s početkom u 20 sati u sportskoj dvorani OŠ 'Ivana Mažuranića'.
Pokrovitelj koncerta je Grad Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

14. izdanje turnira “Mali Otok”

OTOK – Tradicionalno, na Uskrsni ponedjeljak, će se održati 14. izdanje dječjeg turnira “Mali Otok”. Na turniru sudjeluje 8 ekipa u kategoriji početnika (2000. i mlađe) i to: OSK, Junak, Brnaze, Čaporice, Urania, Jadran, Troglav i Turnovac.

Klubovi su podijeljeni u dvije grupe, prva dva kluba iz svake grupe odlaze u polufinale dok ostala četiri kluba razigravaju za 5. i 7. mjesto. Turnir počinje u 9 sati, a grupna faza će trajati do 13h. Potom slijedi pauza do 15 sati, a u 14 sati će revijalnu utakmicu odigrati mlađi početnici OSK-a i Troglava.

Obje grupe igraju paralelno na dva terena. Podjela pehara i medalja kao i zatvaranje turnira predviđeni su za 18 sati.

Piše: Frane Šušić-Jurić                         
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM