Subota, 31.01.2015.

Održan edukativno-izložbeni skup o medu i proizvodima od medaPod nazivom ‘Med u svakodnevnoj prehrani i učinci na zdravlje’ u hotelu Alkar održan je izložbeno-edukativni skup u organizaciji Saveza pčelarskih udruga Splitsko-dalmatinske županije, Udruga pčelara ‘Matica’, Poduzetničkog centra Sinj, LAG -a‘Cetinska krajina’ i Grad Sinja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Noć muzeja’ privukla veliki broj posjetitelja i u Galeriju Sikirica

Kulturna manifestacija ‘Noć muzeja’ sinoć je privukla veliki broj posjetitelja i u Galeriju Sikirica.
Posjetitelji su mogli pogledati stalni postav Stipe Sikirice uz vodstvo volontera koji su, međuostalim, dijelili publikacije Volonterski pogledi. Riječ je o publikaciji s tekstovima koje su sami osmislili za vrijeme edukacije i vololontiranja u Galeriji Sikirica.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

‘Noć muzeja’ u Muzeju Cetinske krajine

Muzej Cetinske krajine Sinj već šestu godinu za redom pridružio se kulturnoj manifestaciji ovogodišnjoj jubilarnoj 10-oj po redu ‘Noći muzeja’ u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva i u suradnji s velikim brojem muzeja i drugih baštinskih ustanova u Hrvatskoj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počelo obilježavanje 40 godina rada KD BrnazePrigodnim koncertom sinoć je u sinjskom gradskom kinu počelo ovogodišnje obilježavanje proslave 40. godina osnutka i kontinuiranog rada Kulturnog društva ‘Brnaze’.
KD Brnaze kroz ova četiri desetljeća postiglo je izvanredne rezultate, čuvajući ljubomorno baštinu i etno tradiciju svoga kraja diljem Hrvatske i ostalih zemalja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Milačić: “Oslabljeni smo, ali idemo se muški boriti”

Teško izborena pobjeda nad Goricom Alkaru je silno olakšala put u Rijeku gdje će od 16 sati igrati susret 16. kola protiv domaćeg Kvarnera, koji je ukupno gledajući pokazao najviše u dosadašnjem dijelu prvenstva…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR