Utorak, 31.01.2012.

Zaštitite vodomjere!

Upozoravaju se potrošači vode na području gradova Sinj i Trilj, te općina Hrvace, Otok i Dicmo, koji nisu izvršili zaštitu vodomjera da to učine što hitnije, kako ne bi došlo do smrzavanja i oštećenja istih uslijed niskih temperatura. Zaštita se može izvršiti izradom najlonskih jastuka u kojima može biti slama, stara roba ili drugi izolacijski materijal.
Ako ne budu propisno zaštićene instalacije u šahtu vodomjera, te dođe do oštećenja, nastale troškove popravka plaća korisnik usluga.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Naučite plesati u PK 'Korak po korak'

Na plesni tečaj Plesnog kluba 'Korak po korak' upisano je 30-tak plesača, uglavnom žena.Zainteresirani se mogu još uvijek prijaviti i to u vrijeme održavanja tečaja, srijedom od 20,15 do 22,15 sati u prizemlju OŠ Ivana Lovrića. Cijena tečaja je 100 kuna, a kandidati plesači uče standardne latino-američke i disco plesove.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert u Galeriji Sikirica

Večeras u 19 sati u Galeriji Sikirica u Sinju, u Alkarskim dvorima, koncert klasične glazbe održat će mladi zagrebački glazbenici Krešimir Bedek na gitari i Martin Draušnik na violini. Koncet organizira Kulturno-umjetničko središte Sinj u suradnji s Hrvatskom glazbenom scenom mladih i Osnovnom glazbenom školom Jakova Gotovca Sinj. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

SKUPŠTINA AK SINJ: Ivica Glavan počasni predsjednik kluba

SINJ – Istaknuti atletski radnik Jozo Delaš je jučer na izbornoj skupštini kluba  dobio novi mandat da vodi atletski klub Sinj u narednom četverogodišnjem razdoblju. Za dopredsjednika je izabran poznati alkarski momak i maratonac kluba Nikola Saratlija. Osim njih u novom izvršnom odboru su još: Frano Malbaša, Jelena Poljak, prof. Josip Malbaša, Jure Marasović  i Tihomir Ajduković. Nadzorni odbor čini: Milan Buljan, Josip Milošević–Ćićko i Vjekoslav Šušić-Jurić. Članovi stegovne komisije su: Janez Maroević, Predrag Delija i Lidija Rajčić. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM