Ponedjeljak, 31.01.2011.

Krnjevali pronašli prostoriju

Krnjevalska udruga riješila je problem prostorija u kojoj će se pripremati za ovogodišnje krnjevalske svečanosti.
Udruga je zakupila prostoriju u Tripalovim dvorima, a danas poslijepodne vodstvo Udruge održat će sastanak na kojem će se dogovoriti i početku izrade krnje i programu krnjevalskih svečanosti u Sinju.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Audicija za ' Krnjeval fest'

Krnjevalska udruga Grada Sinja priprema dječji 'Krnjeval fest'. Iz Udruge su pozvali zainteresiranu djecu koja imaju smisla za glumu, humor i pjevanje na audiciju. Audicija će se održati u Galeriji Galiotović večeras u 19 sati i 30 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Ovog vikenda nastavljeno je natjecanje u B1 košarkaškoj ligi-regija Jug. U 6.kolu na šibenskom Baldekinu igrale su vodeće ekipe Stari grad Šibenik i Cetina Trilj. Nakon uzbudljive igre tijekom cijelog susreta, Triljani su zasluženo pobijedili 67 - 63 i učvrstili se na vrhu tablice. Šest susreta isto toliko pobjeda razlog je što su Triljani uvjerljivo vodeća ekipa tog natjecanja. Kod vrlodobrih Triljana, najbolji s 18 koševa bio je Tomašević. U idućem, 7.kolu, 07.veljače u 18 sati, Triljani su domaćini ekipi 'Otok Ugljan'.UDRUGA ZA MALI NOGOMET SINJ

Rezultati utakmica 12. kola UMN Sinj, igrano 30.01.2011.
MNK SUTINA - JUKIĆ DAM 6:2
MOVRAN MUĆ - C.B. RODA 0:4
C.B. OZZY BEST - BRNAZE 2:2
AZRA 1986 - TORCIDA C.B. KING 5:7
Š.D. BRANITELJ - IKO PROMET 4:2
MNK SATRIĆ CASPER - Š.D. DICMO 5:5
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Stanje na cestama

Zbog radova danas će za sav promet biti zatvorena brza cesta Solin-Klis D 1 od 12.30 do 13 sati i od 21 do 21.30 sati.
Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
IZVOR: HAK