Srijeda, 31.01.2007.

SJEDNICA GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJA

Zakazana je 48. sjednica Gradskog poglavarstva Grada Sinja za dan 2. veljače 2007.g. (petak) s početkom u 13,00 sati u prostorima Gradske vijećnice Grada Sinja sa slijedećim dnevnim redom:


1. Informacija o izgradnji športske dvorane u Sinju (materijal dostavljen članovima Gradskog poglavarstva),

2. Razmatranje prijedloga Programa javnih potreba u športu Grada Sinja za 2007. godinu,

3. Prijedlog Zaključka o raspisivanju Natječaja za prikupljanje zahtjeva za utvrđivanje Liste reda prvenstva za davanje stanova u najam,

4. Izvješće Povjerenstva za otvaranje ponuda po natječajima koje raspisuje Gradsko poglavarstvo,

5. Prijedlog Zaključka o rasporedu sredstava predviđenih u Proračunu Grada Sinja za 2007. godinu za udruge nastale iz Domovinskog rata.

IZLOžBA SLIKAPlaninarsko društvo Svilaja iz Sinja u veljači priređuje izložbu fotografija na temu speleologije, alpinizma te planinske flore i faune. Pozvali su sve zainteresirane planinare i ljubitelje prirode da sudjeluju na izložbi svojim fotografijama na zadane teme. Fotografije treba dostaviti najdalje do 5. veljače osobno u prostorije udruge na kvartirima ili poštom. Od pristiglih fotografija komisija će izabrati fotografije koje će biti izložene, a najbolje će biti nagrađene.

PREDAVANJE O RAZVOJU AGRO-TURIZMA«Razvoj agro turizma na području Cetinske krajine» tema je predavanja koje je organizirala sinjska turistička zajednica za sve zainteresirane sa područja Cetinskog kraja. Predavanje će biti u petak 2. veljače u hotelu Alkar u 10 sati. O razvoju agro turizma govoriti će Robert Bačac jedan od začetnika takve vrste turizma u Istri. Predavanju će nazočiti i pročelnici odjela za gospodarstvo razvitak i obnovu Božo Sinčić i turizam Joško Stella.