Četvrtak, 30.12.2010.

Doček Nove na otvorenom

Sinjani i njihovi gosti Novu 2011. godinu dočekat će na otvorenom, na Pijaci. Program na Staru godinu počinje u 21,30 sati a zabava, uz Balatura band (Draxy i Cpa), Non stop band (Bore i ekipa), 7th heaven (Ćoso mlađi i ekipa), Ivanu Radan, gosta iz Splita Zlatka Šimića i mladu sinjsku glazbenu nadu Dušku Brčić Šušak, potrajat će do 2 sata poslije ponoći.
Organizatori dočeka na Trgu kralja Tomislava su Grad Sinj i nekoliko ugostitelja sa sinjske Pijace.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U paru slavio Čulin i Botica



Foto: P.N. Kevo
SPLIT – na Sportskom centru Gripe u Splitu je završen Božićni boćarski turnir u igri parova – klasično, za područje Splitsko dalmatinske županije. Slavio je dvojac Zdravko Čulin i Marijan Botica (Ruda), koji su u finalu sa 11:6 savladali Stipana Petričevića (Gljev) i Ivicu Podruga. U utakmici za treće mjesto, Luka Žuro i Ivan Jurić su sa 6:0 savladali Joška Mikruta i Jozu Jurića.Nastupilo je 25 kombiniranih boćarski parova, iz brojnih klubova županije. Sve je susrete je sudio Ivan Balić, dok je voditelj natjecanja bio Zvonko Rančić.
Piše: Petar Norac Kevo SN

Oslobođeni plaćanja participacije

Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Sinja i Cetinske krajine obavijestila je svoje članove kako je došlo do promjena u Zakonu o zdravstvenom osiguranju kojim su roditelji i udovice poginulih i smrtno stradalih branitelja oslobođeni od plaćanja participacije. Potrebno je odabranom liječniku dostaviti rješenje o statusu ili potvrdu iz Udruge.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

RASPORED DOGAĐAJA U SVETIŠTU I ŽUPI

RASPORED BLAGOSLOVA OBITELJI U SINJU

Četvrtak, 30. prosinca 2010. od 9 sati:
PUT AERODROMA / M. BULJANA,  TRIPALOV VOĆNJAK, PUT FERATE,  TRG GOJKA ŠUŠKA.
...

BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI PROGRAM 2010. GODINE

30.12. Predstava "Romeo i Julija iz Velikog Bunjišta"-Sinjsko pučko kazalište-20,00 sati, Gradsko kino

31.12. Zabavno-glazbeni program "Stara godina na pijaci"-09,30-12,30 sati, Trg kralja Tomislava

28. Božićno – novogodišnji turnir

KUP GRADA TRILJA
TRILJ – nastavak 1. kola: Garaža Pujanke – CB Džek Košute 0:2, Ustanik Split – Brnaze 5:4 (2:2 ), CB Venecija Trilj – CB Vesele Šokice 5:1, GO Kustura – Klesarstvo Dicmo 1:5, AŠ Ćubić – Graditelj Svratište 6:4, Seljak Livno – Inpetro Elektročiće Košute 7:5 i 2000 Dark Livno – Skela Brodosplit 1:8.
U četvrtak igraju:
Gradska kavana Trilj – 2 Bojna Pauci (18 sati),
Branitelj Turjaci – Mel Hrvace ( 19 sati )
CB Dovita - MNK Cista Velika ( 20 sati )
U petak i subotu je slobodan dan.
Piše: Petar Norac Kevo SN

Stanje na cestama

Zbog moguće poledice opreznije treba voziti na cestama u gorju i u unutrašnjosti, posebice na mostovima i nadvožnjacima.
Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
IZVOR: HAK