Utorak, 30.12.2008.

POTPISANI UGOVORI O STIPENDIRANJU



Gradonačelnik Ivan Nasić i stipendisti Grada Sinja jutros su potpisali Ugovore o stipendiranju za tekuću akademsku godinu. Mjesečni novčani iznos od 600 kuna kuna dobivat će 78 studenata.

žUPAN ANTE SANADER U POSJETU SINJU

župan Ante Sanader sa suradnicima u posjetu je časnim sestrama Svetoga Vinka Pauloskog u Sinju. Ovo je tradicionalni posjet povodom Božićno-novogodišnjih blagdana, prilikom kojega će župan uručiti prigodni dar časnim sestrama. županijski čelnici obići će i devet kilometara dugu dionicu državne ceste D 219, Sinj-Livno, od Hana do Vagnja. Na toj su dionici u tijeku građevinski radovi, vrijedni 32 milijuna kuna, koje su osigurale Hrvatske ceste.

BOžIćNI KONCERT

Večeras, 30. prosinca, u 18 sati u crkvi svetoga Nikole u Brnazama, božićni koncert održat će Mješoviti zbor svetoga Nikole, Dječji zbor, klapa Prijatelji i dječji mandolinski sastav Božji siročići. Ulaz slobodan.

OBAVIJEST

Blagoslov obitelji u Sinju danas, 30. prosinca, se obavlja u Tripalovom voćnjaku, ulicama Put Ferate, Ivana Filipovića Grčića, Zagrebačkoj i Gundulićevoj ulici, Put Medinjaka, Put aerodroma, te šumarija.

KRONIKA 92

PP SINJ, 29.12.2008.g., oko 15,00 sati, u mjestu Vrpolje, izgorjelo 1,5ha suhe trave i niskog raslinja. Očevid je u tijeku.
IZVOR: PU SD