Petak, 30.11.2018.

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ
Prodaje se kuća u bloku u Glavicama neposredno uz državnu cestu D-219. Kuća ima površinu 124 m2 tlocrtno, prizemlje i kat. Ima prilaz s autom sa državne ceste D-219 te je pogodna za poslovnu i za stambenu namjenu. Kuća je udaljena od centra Sinja oko 1,7 km, a od Gradskog stadiona 600 m. Kuća ima centralno grijanje te je klimatizirana.
Opširnije...

Divlja liga Sinj – Natjecanje za sve uzraste


U subotu, 1. prosinca s početkom u 15 sati kreće pilot projekt ‘Trkačka divlja liga Sinj’ koji pokreće klub avanturisičkih sportova Cetina Adventure.
Ovo amatersko natjecanje za cilj ima promicanje aktivnog načina života i trčanja kod svih populacija. Liga se sastoji od četiri kola na četiri atraktivne lokacije u našem gradu. Prvo kolo održava se u subotu 1. prosinca u 15 sati na sportskom aerodromu ‘Piket’. Trči se jedan krug a staza je dugačka oko 3000 m. Start i cilj se nalaze preko puta pilane, trči se u tri kategorije: muškarci, žene i djeca.
Svako kolo se boduje posebno, a najbolje plasiranim po kategorijama iza četvrtog kola biti će uručene medalje. Startnina je besplatna, a nakon utrke na cilju se možete osvježiti energetskim pićem.
‘Ovim putem pozivamo sve građane da se aktivno priključe ovom zanimljivom projektu’, ističu u Cetina Adventureu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježena 24. obljetnica akcije ‘Zima ’94.’


U organizaciji Udruge veterana 126. brigade HV Sinj danas, 30. studenoga, obilježena je 24. godišnjica vojne akcije ‘Zima 94.’.
Akcija se odvijala u razdoblju od 29. studenog do 24. prosinca 1994. godine na području Livanjskog polja i planine Dinare, a u njoj je oslobođeno područje širine 10 km i dubine 20 km.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darivanje krvi u Hrvacama

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj i Kluba dragovoljnih davatelja krvi Hrvace, u subotu, 1. prosinca održat će se još jedna akcija darivanja krvi.

Akcija će se održati u restoranu vreba u Hrvacama od 9 do 13 sati. Organizatori pozivaju sve dragovoljne davatelje krvi i druge zdrave osobe u dobi od 18 do 65 godina života da se odazovu ovoj akciji kako bi se prikupio što veći broj doza krvi za potrebe Transfuzijskog odjela KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR