Srijeda, 30.10.2013.

Sinj prepun cvijećaDva dana prije blagdana Svih svetih mnoga mjesta u centru Sinja preplavili su štandovi s cvijećem i zanimljivim cvjetnim aranžmanima. Kao i obično, najobilnija ponuda je na sinjskoj Peškariji.
Cvjećari rade male i velike maštovite aranžmane po cijeni od 20-ak do 100 kuna. Krizanteme se prodaju od 8 do 10 kuna po komadu, za pitar bijelih margareta kupci će morati izdvojiti 40 kuna, dok se buketi mješovitog cvijeća prodaju po cijeni od 20 i više kuna. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Liga veterana NSŽSD: Sveti Jakov vodeći

Nakon sedmog kola lige veterana Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske na vrhu se nalazi ekipa Sveti Jakov iz Dicma sa 15 bodova.
Rezultati 7. kola: Tekstilac – Čaporice-Trilj 1:1, OSK – Sveti Jakov 3:5, Jadran KS – Vinjani 3:0, Dugopolje – Brnaze 6:2.
Poredak: Sveti Jakov 15, Dugopolje 13, GOŠK 13, Jadran KS 11…
Petar Norac-Kevo
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Udruga umirovljenika Sinj organizira odlazak na predstavu

Udruga umirovljenika Sinj za svoje članove organizira odlazak u Hrvatsko narodno kazalište Split, na kazališnu predstavu ‘Amerikanska jahta u splitskoj luci’.
Predstava će se upriličiti 6. studenog u 19 sati i 30 minuta. Zainteresirani članovi mogu se prijaviti u prostorijama Udruge ili na telefon 821-262, svakim radnim danom od 8 do 11 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR